Om oss

Forever - the Aloe Vera Company

Allt började med en planta Aloe Vera och en vision om att äga sin tid. Idag har Forever Living Products verksamhet i mer än 160 länder i alla världsdelar och är världens största odlare, tillverkare och distributör av Aloe Vera. 

Genom att själva äga hela produktionsprocessen, från planta till färdig Aloe Vera-produkt, kan vi kontrollera och garantera högsta kvalitet. 

Forever Living Products Scandinavia är idag Skandinaviens största direkthandelsföretag. Vi arbetar med hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe Vera.

Att bli återförsäljare av världsledande Aloe Vera-produkter från Forever är både kul och utmanande. Med ett målmedvetet arbete kan det dessutom bli väldigt lönsamt. För många handlar det om att äga sin tid och kunna prioritera vad som känns viktigt i livet – att kunna skapa sina egna villkor. 

Att vara återförsäljare för Forever Living innebär att du sköter din egen fristående verksamhet med stöd från mej som handledare. 

Du kan påverka hur mycket du vill arbeta – och hur mycket du vill tjäna. Det är ett härligt entreprenörskap och lite av en livsstil. 

Vad är Network Marketing?

Network Marketing eller direktmarknadsföring via fristående återförsäljare spås vara framtidens sätt att bedriva handel. 

Sedan starten 1978 har Forever utvecklats till ett av direkthandelns mest framgångsrika företag med återförsäljare i fler än 170 länder över hela världen. Forever har funnits i Skandinavien i mer än 20 år och har kreditrating AAA för långvarig och stabil kreditvärdighet. Idag är vi Skandinaviens största direkthandelsföretag.

Vill Du veta mer?

Kontakta mig