Hudvård

Kom på tjejmingel och prova prisbelönt hudvård

Unna dej och dina vänner en skön stund med lite bubbel, högklassig hudvård för både in- & utsidan! Vill Du ha en härlig tjejkväll eller "Sköna Söndag" eftermiddag?

Bjud in dina vänner, ta med dem till vårt showroom eller bjud dem hem till dej. Ni får prova på mild och skonsam men effektiv och helt naturlig hudvård. Du bjuder in dina vänner, vi ordnar resten.

Du kan få prova Infinite by Forever - hudvård med fullt fokus på anti age!

I infinite by Forever™ kombineras fantastiska ingredienser så som peptider, kollagen, naturliga mineraler och växter med den senaste vetenskapen. De kompletterar vår Aloe Vera och förstärker de återfuktande och hudvårdande egenskaperna.

För vem?


Infinite by Forever™ är en komplett serie med rengöring, serum, ansiktskräm och ett kosttillskott. Serien passar alla som vill ha en fräsch hud med bevarad, ungdomlig känsla. Här är det fullt fokus på anti age, för alla hudtyper.

Du får:

  • hjälp med att ta hand om din hud, inifrån och ut
  • återfuktande, mjukgörande och hudvårdande ingredienser
  • en jämnare hud och hudton som bidrar till en mer ungdomlig känsla

Sonya daily skincare system - Gel-baserad hudvård som ger resultat!

Sonya™ daily skincare system är framtagen speciellt för kombinationshudens växlande behov. Produkterna innehåller en hög koncentration av Aloe Vera och andra hudvårdande botaniska ingredienser i en härligt uppfriskande, gel-baserad formula. Tillsammans hjälper de till att förbättra hudens utseende och gör den mjuk, smidig och återfuktad på djupet.

För vem?

Sonya™ daily skincare system ett komplett set med rengöring, ansiktsmask, ansiktskräm och lystergivande gel. Serien passar alla åldrar och alla hudtyper – och är extra bra för kombinationshud. Kombinationshud kan upplevas som torr ibland, fet ibland och ibland som varken eller. Många som inte känner igen sig i några specifika hudbekymmer, eller som identifierar sin hud som ”normal”, har det som egentligen kallas kombinationshud.

Du får:

  • en behaglig gel-baserad formula som absorberas effektivt av huden
  • massor av Aloe Vera kombinerad med moderna botaniska ingredienser
  • en hud som både känns bättre och som ser bättre ut
  • finare lyster
  • jämnare hudton
  • jämnare struktur

Så fungerar det

I Sonya™ daily skincare system möts natur och vetenskap i en revolutionerande gel-baserad teknologi. Denna vetenskapligt avancerade gel-bas levererar all Aloe Vera, all fukt och alla de botaniska ingredienser vi laddat Sonya™ daily skincare system med – dit där din hud behöver dem som bäst. Och den lätta, behagliga formulan lämnar din hud med en uppfriskande, ungdomlig känsla.

Här hittar Du naturliga och mycket verksamma produkter som kompletterar de båda hudvårdesserierna. Vill Du ha en peeling, toner, Bio Cellulose Mask eller en riktigt effektiv ögonkräm?

Smoothing exfoliator - Ge din hud nytt liv

Smoothing exfoliator hjälper din hud att avlägsna döda hudceller för att ge plats åt nya. Den rengör, vårdar och mjukgör och ger din hud en jämnare och fräschare känsla. Det är ett enkelt sätt att hjälpa din hud att få nytt liv. 

Här kombineras enzympeelande ingredienser med sådana som exfolierar skonsamt manuellt. Det ger dej en effektiv produkt som passar alla hudtyper. Den motverkar också tilltäpptheter, återfuktar och vårdar. Och den gör att ditt serum och din ansiktskräm lättare kan tränga ner i huden och verka mer effektivt på djupet.

Balancing toner - Balanserar, lugnar och fräschar upp

Vårdande ansiktsvatten som stabiliserar pH-balansen i huden. Balancing toner tar också bort eventuella rester efter din rengöringsprodukt och ger dina krämer bästa möjliga förutsättningar att verka optimalt.

All Bio Cellulose Mask - Lyxig ansiktsmask för alla hudtyper

Nu är modern, avancerad hudvård enklare än någonsin! Här får du en lättanvänd och effektiv engångsmask med anti age egenskaper som ger din hud massor av fukt och en helt ny lyster – på bara 20 minuter.

Awakening Eye Cream Piggare blick på ett ögonblick   

Den tunna huden runt ögonen avslöjar tydligt hur vi mår, stress, sömnbrist, ålder och miljö sätter lätt sina spår i form av fina linjer och rynkor. Låt oss presentera en fuktighetsbevarande och uppstramande superhjälte - awakening eye cream.

Vill Du också prova?
Kontakta mig