Kom i Form

En hälsosam livsstilsförändring med bestående resultat kräver tålamod och beslutsamhet. Här hittar du information om våra boxar som hjälper dig på vägen mot en mer hälsosam livsstil. 

Du börjar med en box vi kallar för C9. Det är ett 9 dagars program där du bryter gamla vanor och ger dig en kickstart i rätt riktning. Du väljer bra mat, enkel vardagsmotion och bra kosttillskott. Sen fortsätter du med boxarna F15, som är program på 15 dagar i taget som hjälper dig att få det resultat du vill. Du får hjälp att nå dina mål! 

C9 - Kickstarta din livsstilsförändring

C9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt hälsosammare jag.

För vem?

För alla som vill ta steget till en mer hälsosam livsstil. Med C9 får du tydliga instruktioner och alla verktyg du behöver för att lyckas. Paketet passar alla vuxna som vill ha en förändring, och som vill ha en välvillig spark i baken för att komma igång.

Du får

 • lära dig att lägga om din kost
 • lära dig hur du kommer igång med din träning
 • lära dig att undvika fallgropar 
 • ett komplett program, inklusive utvalda kosttillskott för din nya livsstil

Så funkar det

Med C9 tar du det första steget till att etablera livslånga vanor som kommer hjälpa dig att uppnå varaktig viktkontroll – på bara nio dagar. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig alla verktyg du behöver för att starta din förändring i dag. 

I paketet ingår utvalda kosttillskott som stöttar din nya livsstil, du får en tydlig handbok som steg för steg guidar och peppar dig hela vägen igenom programmet. En praktisk shaker och ett måttband ingår också.

F15 - Välkommen till ditt nya liv

F15 består av tre kompletta kost- och träningsprogram för dig som vill förändra din livsstil. Här får du lära dig vad du ska äta, hur du ska träna – och hur du undviker fallgropar. F15 Beginner är det första steget, perfekt för dig som vill komma igång.

För vem?

Visste du att 4 av 10 svenskar vill träna mer*? F15 Beginner passar alla vuxna som precis har påbörjat, eller som vill påbörja, en mer aktiv livsstil. Perfekt för dig vill ha hjälp att komma igång med din träning och som vill ha råd om hur du ska tänka kring kost och motion för att skapa permanenta livsstilsförändringar – och för dej som vill kunna mäta och följa upp dina resultat.

*YouGov Food & Health 2017

Du får:

 • lära dig att lägga om din kost
 • lära dig hur du kommer igång med din träning
 • lära dig att undvika fallgropar 
 • ett komplett program, inklusive utvalda kosttillskott för din nya livsstil

Så funkar det

Paketet innehåller noggrant utvalda produkter och en tydlig handbok som leder dig genom hela programmet. 

Programmet är uppdelat i två etapper, där varje etapp är 15 dagar. Om du vill köra båda etapperna behöver du komplettera ditt produktförråd med 2 st. Forever Aloe Vera Gel™, sedan är det bara att köra vidare. 

Här finns ett träningsschema som gradvis ökar i intensitet, tips för att hålla din motivation uppe, goda och hälsosamma recept och information om hur du kan lägga upp din kost samt om hur olika råvaror kan påverka din hälsa. 

Genom hela programmet får du stöd och uppmuntran för att behålla din nya, hälsosammare livsstil.

Vital 5 - Välmående från topp till tå

Med Vital5™ har vi gjort det enklare att hitta rätt kosttillskott. Ta hand om dig med Vital5™ – ett komplett set med fem kosttillskott för en enklare vardag.

För vem?

Från stressade småbarnsföräldrar till karriärister och seniorer. Vital5™ passar alla vuxna som vill ha en enkel, beprövad lösning för att komplettera sin kost – varje dag.

Du får:

 • en bra mix av viktiga näringsämnen för hela kroppen
 • allt i ett – en månads förbrukning i samma paket
 • tips och inspiration för en hälsosam livsstil 

Så funkar det

Vital5™ är perfekt för dig som inte har tid, lust eller kunskap att välja rätt bland alla kosttillskott. Här får du ett beprövat grundutbud serverat i ett paket. 

I Vital5™ har vi valt ut fem av våra mest populära kosttillskott som varje dag ger dig viktiga vitaminer och mineraler, nyttiga omega-3-fettsyror – och Aloe vera från våra egna plantager förstås.

Vill Du ha hjälp att komma i form?

Kontakta mig